2011. április 4., hétfő

(at least)-5-a-day: 35.nap

Tömeg:65 kg.

Reggeli: 2 szelet ropogós rozsos kenyér, sajt, uborka, narancslé (2 egység)

Ebéd: ciabatta, sajt, avokádó, rukkola (2 egység)

Desszert: Nigella-féle kapucsínó-muffin, kivételesen nem fehércsokis krémmel, hanem étcsokissal (csak az volt itthon), összese 3 darab.

Vacsora: paradicsomos-rukkolás hamburger, paradicsomsaláta (2 egység)

Teljes csőd, ez a három napja tartó hízás. Levi szerint őrült vagyok a naponkénti méretkezéssel és a kiakadással, de én akkor is ki vagyok akadva. Eddig olyan szépen mentek a dolgok, most meg káosz van és pánik (részemről legalábbis). Próbáltam megállni a hétvégi csokoládés-sütemény sütést, de nem ment, úgy tűnik rá van állva a testem arra, hogy vasárnap délután valami krémeset (lehetőleg csokisat) kell majszolni. És nyilván a 2 nap alatt elfogyasztott ipari mennyiségű ciabatta sem segített a dolgokon, hiába ettem meg mellé egy szekérnyi zöldséget. Mondjuk nem is volt sem átlagos, sem ideális a hétvége, szombaton nagyrészt suli volt, vasárnap meg Levi reggeltől az esti focimeccsig dolgozott. Ez erősen befolyásolta a kajákat, és egyenes úton vezetett a sok kenyérféléhez és taco-hoz.

Legalább a hamburgersütésben ismét előrébb léptem. (nagyon arcoskodónak fog hangzani, de már egyre nehezebb fokozni a dolgot).

2 megjegyzés:

szepyke írta...

Lesz a héten a Bridget Jones a TV2-n... :))))) Ezt csak úgy írtam, nem volt semmi szándékom vele!:))

Lilla írta...

:-)