tag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post7191818149906859022..comments2023-12-10T14:55:23.119+01:00Comments on Lilla főz: Gofri IV.–“klasszikus gofri”Lillahttp://www.blogger.com/profile/05429853421580336256noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-81447433284552875432012-03-03T01:21:12.442+01:002012-03-03T01:21:12.442+01:00Sajnálattal közlöm azokkal a kedves sütögetni vágy...Sajnálattal közlöm azokkal a kedves sütögetni vágyókkal, hogy sajnos az ezen recept alapján készült gofri is <b>LEPUHUL</b> mire kihűlne! (Y)<br /><br /><i>A következtetést levontuk: <b>frissen kell fogyasztani!</b></i> ;)<br /><br />(<i>Meg kell hagyni a csokihab azért jól sikerült.. </i>:P)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-56715685588677481902012-02-26T17:30:51.398+01:002012-02-26T17:30:51.398+01:00a "nem ropog"-ra megoldás ha egyes fokoz...a "nem ropog"-ra megoldás ha egyes fokozatra bedugod a pirítóba a kész gofrit.Lillahttps://www.blogger.com/profile/05429853421580336256noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-63802874804352388922012-02-26T14:45:46.512+01:002012-02-26T14:45:46.512+01:00Szia Lilla!
Kipróbáltam már pár "tökéletes&q...Szia Lilla! <br />Kipróbáltam már pár "tökéletes" receptet, de egyik sem volt az igazi (összeesett, sosem volt roppanós, nehéz volt)...de ez nagyon bevált!!:)Mostantól ez az alaprecept nálam is..<br />Köszi szépen! <br />Beabeaahttp://lilaborond.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-34924092571181617762010-12-31T16:58:05.278+01:002010-12-31T16:58:05.278+01:00köszi :-)
és neked is boldog új évet!köszi :-)<br />és neked is boldog új évet!Lillahttps://www.blogger.com/profile/05429853421580336256noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-80050954134603920602010-12-31T16:54:00.824+01:002010-12-31T16:54:00.824+01:00Szuper, na jövőre belekezdek végre a gofri projekt...Szuper, na jövőre belekezdek végre a gofri projektbe. Egyszer a netről szedtem le egy recptet,ami hibás volt és nem állt össze a tészta azóta nem próbálkoztam. Itt lesz az ideje! (Ezt mindig elmondom) Nagyon Boldog Új Évet kívánok! Sok sikert a bloghoz, meg az új szakmádhoz! Maradj ilyen Lilla, bírom a stílusod!GasztroRékahttps://www.blogger.com/profile/04946158437782747951noreply@blogger.com