tag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post8056162118470595221..comments2023-12-10T14:55:23.119+01:00Comments on Lilla főz: MokkatortaLillahttp://www.blogger.com/profile/05429853421580336256noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-70776011484075003102009-07-06T13:45:35.760+02:002009-07-06T13:45:35.760+02:00Köszi.Köszi.Ágihttps://www.blogger.com/profile/09943602866851064867noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-7996314520090979962009-07-05T22:20:29.904+02:002009-07-05T22:20:29.904+02:00én ezt kb. 2 hete csináltam, akkor nem volt ennyir...én ezt kb. 2 hete csináltam, akkor nem volt ennyire meleg, mint most. de a tésztája egy elég híg kevert tészta, nem hiszem, hogy bármi baja lenne a pulton, a sütőpor szerintem nem aktivizálódik még 30 fok körül sem. amúgy az utolsó adag is pontosan olyan volt, mint az első, nem sűrűsödött be, nem dagadt meg nagyobbra...<br />amúgy ha van több ugyanolyan tortaformád és egy légkeveréses sütőd akkor tudsz min. két lapot egyszerre sütni.Lillahttps://www.blogger.com/profile/05429853421580336256noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-81931522329486155682009-07-05T22:15:18.052+02:002009-07-05T22:15:18.052+02:00Ez a torta nagyon jól néz ki. Ha kicsit hűvösebb l...Ez a torta nagyon jól néz ki. Ha kicsit hűvösebb lesz, biztos kipróbálom, mert azért 30 fok felett másfél óra sütés... <br />Amig sül az első adag tészta, a maradékkal mit teszel? Beteszed hűtőbe vagy csak úgy várakoznak a tészták? Nem árt nekik a sok állás?Ágihttps://www.blogger.com/profile/09943602866851064867noreply@blogger.com