tag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post8834155451448965497..comments2023-12-10T14:55:23.119+01:00Comments on Lilla főz: Borsósaláta sonkávalLillahttp://www.blogger.com/profile/05429853421580336256noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-45130717707973601702010-08-25T18:12:45.292+02:002010-08-25T18:12:45.292+02:00Szia Lilla ! Én a lisztet nagy méretű, csavaros te...Szia Lilla ! Én a lisztet nagy méretű, csavaros tetejű befőttes üvegben tárolom, akárcsak a rizst, és a búzadarát. Eddig még nem találkoztam zsizsikkel.<br />Üdv: Hajadonna :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-80905188219844649372010-08-21T19:07:12.344+02:002010-08-21T19:07:12.344+02:00Ezt a borsós finomságot vinném, persze nem csak a ...Ezt a borsós finomságot vinném, persze nem csak a sonka miatt... :) Bár mostanában kétségkívül nagyon rácuppantam...<br />Liszt ügyben sajnos okosat én sem tudok mondani, és az aromazáró doboz sem fog segíteni a dolgon, mivel ezek az élőlények nem feltétlenül otthon vannak, hanem inkább a csomagolásban visszük haza... így ezen nem segít sajnos, ha a boltból hazaérve rögtön a tuti kis dobozba öntjük át a zsákmányt... :( Nálam minden fellelhető molyirtó alkalmatosság megfordult, végeredmény = nulla, lisztet csak a minimális mennyiséget veszek, minden más dolog (mandula, dió, darált mogyoró, mák, búzadara, stb..) a hűtőben laknak... Már nem nagyon férek el, így viszont nem ér meglepetés sütéskor, és mára már nem csak a vaj marad "húsmentes"...<br />Ha Neked bármi más megoldás bejön, szólj kérlek! :)Felhőlányhttps://www.blogger.com/profile/14244233011831387490noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-74479341684711240972010-08-21T12:04:03.308+02:002010-08-21T12:04:03.308+02:00én sem értek hozzá az a baj, de lehet simán hogy l...én sem értek hozzá az a baj, de lehet simán hogy lisztmoly vagy mi. a levendulát kipróbálom szerintem, és már tervbe vettük a további aromazáró doboz-adag beszerzését....<br />ez elég kis adag így magában, előétel vagy duplázni is lehet akár, a kalória meg a szénhidrát tartalom még úgysem lesz vészesen sok. és akkor kb. annyi mint egy borsófőzelék feltéttel (én legalábbis 45 dkg borsóból csinálom kettőnknek a főzeléket) (ez után az adag után mi még ettünk egy kis kelt tésztát)<br />amúgy köretnek is jó lehet egy grillezett hús mellé, én akkor a sonkát sütés után összetörném kisebb darabokra és belekeverném. a szalonnás/sonkás borsó végülis elég klasszikus páros.Lillahttps://www.blogger.com/profile/05429853421580336256noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-380370522156329162010-08-21T11:53:05.017+02:002010-08-21T11:53:05.017+02:00Szia Lilla!
Nagyon jó kis ételt tettél fel.
Párom ...Szia Lilla!<br />Nagyon jó kis ételt tettél fel.<br />Párom elég nagy étkű, szerinted párolt húshoz köretnek is megfelelő?<br />Én megeszem magában ezt is, de ő nem hiszem :)))<br /><br />A kukacokkal kapcsolatban nagy ötleteim nincsenek, nem lehet, hogy molylepke ette be magát és esetleg annak a lárvája lehet? (ha nem így van, bocsi, absz. nem értek ehhez)...<br />Próbálj meg levendulát betenni a szekrényekbe, vagy nylon zacsiban tartani a dolgokat.<br /><br /><br />Üdv, HugiHugihttps://www.blogger.com/profile/09763404319962611862noreply@blogger.com