tag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post2573530433278033315..comments2023-12-10T14:55:23.119+01:00Comments on Lilla főz: Borsófőzelék liszt nélkülLillahttp://www.blogger.com/profile/05429853421580336256noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-81604393702668763502010-03-06T22:30:08.799+01:002010-03-06T22:30:08.799+01:00nem kell.nem kell.Lillahttps://www.blogger.com/profile/05429853421580336256noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-60566345377718832352010-03-06T14:38:45.135+01:002010-03-06T14:38:45.135+01:00Vöröshagyma nem kell bele?Vöröshagyma nem kell bele?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-78776894661941686832010-02-16T09:47:30.656+01:002010-02-16T09:47:30.656+01:00Én minden főzeléket így önmagával sűrítek. Nagyon ...Én minden főzeléket így önmagával sűrítek. Nagyon szeretem a főzelékeket, viszont a régi menzás élmények egy életre elvették a kedvemet a lisztes-habarásos-rántásos sűrítésektől. Most én is kedvet kaptam a zöldborsóhoz, betervezem... :))Felhőlányhttps://www.blogger.com/profile/14244233011831387490noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-7357351224272402902010-02-15T18:38:38.034+01:002010-02-15T18:38:38.034+01:00én mondjuk mindig kevés "szószt" csinálo...én mondjuk mindig kevés "szószt" csinálok a főzelékhez, ezért lisztből is kevés kell bele.ki nem állhatom, amikor rántásban úszik 2 kanálnyi zöldség és az a főzelék, ami "hű de milyen egészséges"Lillahttps://www.blogger.com/profile/05429853421580336256noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-68810412284216355672010-02-15T17:33:10.006+01:002010-02-15T17:33:10.006+01:00Én mindig saját anyagával sűrítem a főzelékeket ha...Én mindig saját anyagával sűrítem a főzelékeket ha csinálok, sokkal egészségesebb és alakbarátabb is:)<br />Egy jó kis borsófőzit ennék már én is, nagyon régen ettem!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-7704615699182086762010-02-15T14:34:40.768+01:002010-02-15T14:34:40.768+01:00Én saját anyagával való sűrítésnek ismerem! A bors...Én saját anyagával való sűrítésnek ismerem! A borsófőzeléket krumplival szoktam sűríteni, viszont ez a saját anyagos módszer nagyon jó még lencséhez, krumplihoz, kelkáposztához is.Liannahttps://www.blogger.com/profile/14139872153457305771noreply@blogger.com