tag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post4625206026880539592..comments2023-12-10T14:55:23.119+01:00Comments on Lilla főz: Aszalt paradicsomos-borsós rizottóLillahttp://www.blogger.com/profile/05429853421580336256noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-33677500021221022822011-03-13T16:09:02.217+01:002011-03-13T16:09:02.217+01:00ezt most anyósék hozták olaszországból :-) amúgy a...ezt most anyósék hozták olaszországból :-) amúgy a tescoban van sajátmárkás olajban eltett aszalt paradicsom azt szoktam venni (itt nálunk a kistescoban az olajbogyók környékén van). a nem olajban eltett nincs légmentesen lezárva, szóval az a kamrában addig elvan amit írnak rajta. az olajos meg szerintem másfél-két hétig ki kell bírja a hűtőben felbontás után (lehet h csak 3 napot írnak rajta, de én annál lassabban fogyasztom el). meg néha csinálok/csinál anyám nyár végén. :-) de most az elmaradtLillahttps://www.blogger.com/profile/05429853421580336256noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-14255012631121892562011-03-13T16:03:59.109+01:002011-03-13T16:03:59.109+01:00Ez nagyon tetszik! Na jó bevallom a receptjeid 99,...Ez nagyon tetszik! Na jó bevallom a receptjeid 99,9%-a.:)<br />Szívesen elkészíteném.<br />Az az igazság,hogy aszalt paradicsomot nem nagyon szoktam venni, mert drága.<br />Te hol szerzed be?<br />Meddig tartható el ha nem kell az egész?<br />Olyan jól néz ki benne a borsó!GasztroRékahttps://www.blogger.com/profile/04946158437782747951noreply@blogger.com