tag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post6402965000640632530..comments2023-12-10T14:55:23.119+01:00Comments on Lilla főz: Aranygaluska II. + valami olyasmiLillahttp://www.blogger.com/profile/05429853421580336256noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-17194430272012779172011-02-22T12:57:55.565+01:002011-02-22T12:57:55.565+01:00Sokunk gyomra nem bírja az élesztős tésztát, főleg...Sokunk gyomra nem bírja az élesztős tésztát, főleg, ha melegen esszük...egyébként tényleg fölösleges annyi élesztőt beletenni...a fánkba teszek többet, a többinél leredukáltam...sz.marikahttps://www.blogger.com/profile/15450381572208935805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-70309298810912704002011-02-22T11:24:42.937+01:002011-02-22T11:24:42.937+01:00hehh innentől kezdve végképp érthetetlenek nekem a...hehh innentől kezdve végképp érthetetlenek nekem azok a receptek, amikor 40 dkg liszthez egy kocka élesztőt adnak. vagy mindenkinek bírja a gyomra rajtam kívül?????<br />ettől függetlenül most egy időre végeztem az élesztővel, eluntam.Lillahttps://www.blogger.com/profile/05429853421580336256noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-72302075030008363412011-02-21T21:30:18.559+01:002011-02-21T21:30:18.559+01:00Szia!
Pedig megkel ..1kg lisztből, negyed élesztőv...Szia!<br />Pedig megkel ..1kg lisztből, negyed élesztővel szoktam kenyeret sütni, csak több idő kell neki...<br />Édes kelt tésztákkal is kipróbáltam már...<br /><br />Amúgy meg "aranygaluskafüggő" vagyok:-)))sz.marikahttps://www.blogger.com/profile/15450381572208935805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7121794219056817178.post-12567113973805743222011-02-21T18:31:02.410+01:002011-02-21T18:31:02.410+01:00Finni lehet,jó is lenne így vacsira:-)Finni lehet,jó is lenne így vacsira:-)Ditta tortáihttps://www.blogger.com/profile/16719655133536196660noreply@blogger.com