2012. július 10., kedd

Tipp: hagyma salátához

Eddig mindig kihagytam a nyers hagymát a salátákból, mert csíp, nem bírja a gyomrom meg büdös leszek tőle…

Egy weblapon láttam egy tuti tippet (kipróbáltam, működik): a megpucolt, vékonyan felszeletelt hagymát 10-15 percre jeges vízbe kell áztatni (nem árt pár jégkockával igazán lehűteni a csapvizet). Aztán csak kiszedem a vízből és mehet a salátába, vagy hamburgerbe, vagy bármi másba, ami nyers hagymát kíván.

Kapcsolódó bejegyzések

  • Tipp: hagyma salátáhozEddig mindig kihagytam a nyers hagymát a salátákból, mert csíp, nem bírja a gyomrom meg büdös leszek tőle… Egy weblapon láttam egy tuti tippet (kipróbáltam, működik): a megpucolt, vékonyan felszeletelt hagymát 10-15 percre je… Tovább
  • Panírozás tojás nélkül Azt is mondhatnám akár, hogy vegán panír. Se tojás se tej. Semmi állati eredetű nincs benne, de a képen épp csirkemellet paníroztuk ezzel a módszerrel, úgyhogy maga a végeredmény nyilvánvalóan nem vegán. De szerintem működni… Tovább

0 megjegyzés: