2011. november 3., csütörtök

Őszi kirándulás: Nápoly, Sorrento, Capri, Pompeii–1. rész

Címszavakban, aztán jöjjenek a képek.

Nápoly – undorító, ha rajtam múlik többet nem teszem oda be a lábam (max. villámgyorsan átutazom rajta). És most nem is sztrájkoltak a kukások. Büdös, koszos, szakadt, enni sem nagyon volt kedvem (ez pedig nagy szó). 9 évig jártam a Józsefvárosba iskolába, de ez minden akkori élményemen túltesz.

Sorrento – szép, nagyon jó pizzát ettünk, és vettem “crackers”-t icebox cake-hez.

Capri – hát jó lenne milliárdosnak lenni, és venni ott egy villát. a hajókázás poén, a kék barlang meg szerintem kissé felülárazott, drágább, mint Pompeii.

Pompeii – tök érdekes, és szerintem az emberek furcsák, mintha mindenkit a gipsz-hullák érdekeltek volna legjobban, amikor 1000 érdekesebb dolog van ott. Oké én kifejezetten undorítónak tartom a preparálást és a holttestek kiállítását (igen a múmiák is borzasztóak, és a döglött halak fotózása, amint üveges szemmel merednek az arcomba), de akkor is furcsa.

IMG_7790

IMG_7802

IMG_7809

IMG_7842

IMG_7855

IMG_7856

3 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Vedi Napoli e muori :-)

Lilla írta...

persze, mert elkap az ember valami ocsmány betegséget

Névtelen írta...

sajnos napolyban nem a kukasok sztrajkja miatt van szemet az utcakon, hanem a maffia tiltja meg hogy elvigyek, ezzel bunteti a varost. es ez nem vicc hanem a szomoru igazsag. nalunk eszakon is van maffia de delen nagyon eros befolyast gyakorol, ezert is van ugy lepusztulva ahogy. egyebkent az emberek megoszlanak a fele a bunozo banda a masik fele mint sogorom es csaladja a vilag legnagylelkubb emberei koze tartoznak. Sorrentot karacsonykor kene latnod :-) valami meseszep :-) Eva