2013. július 18., csütörtök

Fetás bab-krém

IMG_8829

Villámgyors mártogatnivaló – tortillachipshez, zöldségekhez – vagy ahogy én ettem, ropogós svéd “kenyérre” kenve. Csak pár hozzávaló, és egy aprító kell hozzá.
Ha túl sűrű, egy kis joghurttal lehet hígítani.
Amúgy az ehavi GoodFood-ból van a recept.

Hozzávalók:

  • 1 fehérbab-konzerv (40 dekás)
  • 1-2 evőkanál citromlé
  • 20 dkg feta
  • 1 gerezd fokhagyma
  • (bors)
  • snidling

A babot leszűröm, leöblítem, és a sajttal, a citromlével és az összetört fokhagymával együtt az aprítóba teszem. Simára keverem (ha túl sűrű, egy kis joghurttal hígítom). Két-három evőkanál apróra vágott snidlinget keverek bele, átteszem egy tálba, és a tetejét megszórom még egy kis snidlinggel.

0 megjegyzés: