2013. október 4., péntek

“30 nap vackok nélkül” – 6. nap

reggeli:
ropogós rozsos kenyér, padlizsánkrém (kicsit sok padlizsánkrémet csináltam…)
tízórai:
narancslé, csokis keksz
ebéd:
coleslaw, kefirben pácolt, corn flakes-ben megforgatott csirke, sütőben sütve
uzsonna:
keksz, alma, paprika (na nem egyszerre, szépen sorban a délután folyamán)
vacsora:
krumplifánk

Jégkrém és hotdog. Ez az én két gyenge pontom azt hiszem.

Kapcsolódó bejegyzések

  • Karácsonyi menü Szakácskönyveket, újságokat lapozgatok, hogy mi legyen 25-én a karácsonyi menü anyáméknál. Hááát nem egyszerű. A legfontosabb felvetés, hogy “nincsenek hagyományok” (nem vagyunk a halászlé-töltött káposzta-rántott ponty vona… Tovább
  • Karácsonyi menü – a befutóA végeredmény, ami mindenkinek megfelelt: almás zellerkrémleves zellerchips-szel, majd megszerzem a  receptet és reprodukálom, mert nagyon jó volt sült kacsa (semmi extra), gránátalmás lilakáposzta, és sütőben sült&nb… Tovább
  • Reflux, gyomortükrözés & Co.Jujj mit keresnek itt ezek a témák, egy ez főzősblog…. Hát úgy gondolom, hogy a főzéshez kapcsolódik az evés, ahhoz meg a gyomor. És amúgy is főzősblog némi én-bloggal. Kezdjük a közepén: akinek rendszeresen fáj a hasa, és ne… Tovább
  • Click! Brrrr! Hssss! Hétvégén konyhát szereltünk – illetve leginkább kuktáskodtunk a konyhaszerelésnél – és ez volt a hűtőszekrény használati utasításának utolsó oldala. Kattintásra nagyobb lesz! … Tovább
  • Karfiolfelfújt gnocchival–VKF 46Nana a következő témát találta ki: egy vegetáriánus étel (nem desszert) és egy történet a saját hús-nem-evésünkről. Ez utóbbiról azt hiszem ódákat tudnék zengeni, és hosszas oldalakat teleírni. Az a kifejezés, hogy “picky eat… Tovább

0 megjegyzés: