2013. október 7., hétfő

Körtés-sajtos melegszendvics

Valami jóféle kenyérből vágok pár szeletet, megkenem olajjal, és forró sütőben pár perc alatt megpirítom. Pakolok rá pár szelet körtét, morzsolok egy kis kékpenészes sajtot, és pár percre visszarakom, hogy a sajt megolvadjon. Végül csurgatok rá egy kis mézet.
Ennyi. Igazán szuper vacsorára.

Kapcsolódó bejegyzések

  • Spárgás-kecskesajtos frittata – “Végigfőzni a Meatless-t” Tojás, spárga és kecskesajt. Szerintem mindent elmondtam. :-)Nagyon jó döntés volt beszerezni a három öntöttvas serpenyőt. Tökéletesek frittatához, serpenyős pizzához, vagy minimál stílusú sütök egy kis csirkét és mellédobok… Tovább
  • Mexikói lasagne Nem sikerült szépen szedni :-)De valami csodálatos. Rengeteg zöldség (bab, paradicsom, spenót), nagyon finom, és nagyon gyorsan elkészül. Mert követtem Sarah példáját, és üveges paradicsomszószt használtam (aminek előtte gon… Tovább
  • Sajtos gofri sült csirkével (fried chicken and waffle) Ezt főzte nekem Levi a születésnapomon – én kértem, nem annyira magabiztos még(!) a konyhában, ezért mindig olyan ételt választok, ami újdonság, de tudom hogy simán megugorható annak is, akinek kevesebb a rutinja (meg úgyis … Tovább
  • Grillezett spárgás, kecskesajtos tészta Kecskesajtos mártás és sült spárga – végül is nem más, mint egy nagyon extra mac ‘n’ cheese. Csak meg kell sütni a spárgát, megfőzni a tésztát és összedobni egy nagyon egyszerű szószt. (Meg összekeverni és megenni – a legjob… Tovább
  • Linguine mandulával és petrezselyemmel – “Végigfőzni a Meatless-t” Ez egy lusta-pesto-s tészta. Mert nem kell a pesto szokásos hozzávalóit összeturmixolni, csak hozzákeverni a tésztához. Szerintem nagyon jó, egy kis citrom, mandula, sajt, petrezselyem…És nem mértem, úgyhogy a recept nagy vo… Tovább

0 megjegyzés: