A bonbon-gyártás második eredménye. Állítólag finom, és a kávé íze dominál benne, nem a marcipáné. Én nem tudom, nem szeretem a marcipánt.
Hozzávalók
- 2 evőkanál instant kávé
- 1 evőkanál langyos víz
- 200 g marcipán
- 1 narancs reszelt héja
- kristálycukor
- 15 g fehércsokoládé
Az instant kávét elkeverem a langyos vízben, belereszelem a narancs héját. A narancsos-kávés keveréket összegyúrom a marcipánnal. 1-2 órára hűtőbe teszem, hogy könnyebben lehessen formázni. Golyókat formálok, és meghempergetem őket a cukorban. A fehércsokoládét beleteszem egy kis zacskóba, vízbe lógatom és megolvasztom. Kivágom a zacskó sarkát és mintát rajzolok a golyókra.
Forrás: Dr. Oetker füzetke
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése