Ezt a posztot Dorkának ajánlom, akivel eme remek nedűt volt szerencsém megismerni. Azt hiszem az érdekes a legjobb jelző a kókuszos sörre. Tényleg kókuszos és sör is. 3,5%-os, tehát nem a Radlerrel egy kategória, ami 1,2%, ha jól tudom. Az első benyomás az volt, hogy jé, ennek kókuszszaga van. Aztán kiderült, hogy sörízű némi kókusz aromával. Az illata jobb volt, mint az íze. Egyébként, egy Fair Trade shopban akadtunk rá Haarlemben. Legalább nem zsákmányolnak ki senkit sem ezért.
Mongozo - So fa(i)r so good
Kapcsolódó bejegyzések
Karácsonyi menü Szakácskönyveket, újságokat lapozgatok, hogy mi legyen 25-én a karácsonyi menü anyáméknál. Hááát nem egyszerű. A legfontosabb felvetés, hogy “nincsenek hagyományok” (nem vagyunk a halászlé-töltött káposzta-rántott ponty vona… Tovább
30 days of creativity–14. nap–cikk-cakk (aka chevron) mintás tálca Nem volt egyszerű (és végképp nem volt gyors) összehozni ezt a tálcát. Először (azt hittem) megvettem hozzá minden szükséges eszközt, tálcát, fehér festéket, türkiz festéket, csiszolópapírt, ecsetet, maszkoló szalagot. Aztán… Tovább
Reflux, gyomortükrözés & Co.Jujj mit keresnek itt ezek a témák, egy ez főzősblog…. Hát úgy gondolom, hogy a főzéshez kapcsolódik az evés, ahhoz meg a gyomor. És amúgy is főzősblog némi én-bloggal. Kezdjük a közepén: akinek rendszeresen fáj a hasa, és ne… Tovább
Adventi koszorú - 2011 Kicsit több mint egy nap kellett az idei adventi koszorú elkészítéséhez – szokás szerint hosszú technológiai szünetre volt szükség. Szalma alapon piros-fehér dekoráció, afféle skandináv dizájn. Mi került a koszorúra: 4 fe… Tovább
Karfiolfelfújt gnocchival–VKF 46Nana a következő témát találta ki: egy vegetáriánus étel (nem desszert) és egy történet a saját hús-nem-evésünkről. Ez utóbbiról azt hiszem ódákat tudnék zengeni, és hosszas oldalakat teleírni. Az a kifejezés, hogy “picky eat… Tovább
4 megjegyzés:
Bátor vagy:) Hogy csinálod hogy a bejegyzésed megjelenik a gasztro.blog.hu-n? nekem nem:(
volt a boltban banános is.....
lehet h elállítottál vmi a blogot feedjében. alaphelyzetben megjelenik az új poszt a gasztro-n, csak kell hozzá jó pár perc, de ha ott írsz az új blogok topikba, akkor sztem megmondják h pontosan mit kell mire át/visszaállítani
köszi, csakmert semmit sem állítottam át:)
Megjegyzés küldése