Ezt a posztot Dorkának ajánlom, akivel eme remek nedűt volt szerencsém megismerni. Azt hiszem az érdekes a legjobb jelző a kókuszos sörre. Tényleg kókuszos és sör is. 3,5%-os, tehát nem a Radlerrel egy kategória, ami 1,2%, ha jól tudom. Az első benyomás az volt, hogy jé, ennek kókuszszaga van. Aztán kiderült, hogy sörízű némi kókusz aromával. Az illata jobb volt, mint az íze. Egyébként, egy Fair Trade shopban akadtunk rá Haarlemben. Legalább nem zsákmányolnak ki senkit sem ezért.
Mongozo - So fa(i)r so good
Kapcsolódó bejegyzések
Nektarin smoothie Eper rég nincs, úgyhogy új gyümölcs után kellett néznünk, amivel a reggeli vitamin-bombánkat elkészíthetjük.Őszibarackból is jó, ha épp az van kéznél, de azt meg szoktam hámozni, a nektarin pedig megy bele, úgy, ahogy van (-… Tovább
Apple crumble latte– fűszeres almás tejeskávé Én nem vagyok se a fahéj nagy barátja, se az ízesített kávéké, de Levi mindkettőért odavan, úgyhogy múlt héten az egyik Starbucks felé kanyarodtunk, és vettünk neki egy “apple crumbe latte”-t. (Zárójeles megjegyzés: jelek s… Tovább
30 days of creativity–10. nap (karamelles forró csoki) Ehhez jár recept is: karamelles forró (fehér) csokoládé. A roppant hosszú név kb. le is fedi az egészet. Egy bögrébe beletördelek 2 csík fehércsokoládét, tejszín-tej keveréket melegítek (1:2 arányban), amikor elég forró (de … Tovább
Sűtőtökös forró fehércsokoládé Azaz pumpkin spice white hot chocolate (Levi most hozzáteszi “jééééééj”). Ősz Mr & Mrs (Ms) Geek-nél: focimeccs, sütőtökös kávé/forrócsoki, kakaó és kanapén-döglés. Ja és dísztök az asztalon. Amint az a háttérben látszik… Tovább
Fűszeres-sütőtökös szirup kávéhoz Hmmmmmm, szóval ismét egy amerikai blogon (blogokon végül is, mert nem az első receptnél döntöttem a kipróbálás mellett, hanem a sokadiknál) futottam bele egy újabb “must have”-dologba. Persze ez is olyan, amit úgysem kóstol… Tovább
4 megjegyzés:
Bátor vagy:) Hogy csinálod hogy a bejegyzésed megjelenik a gasztro.blog.hu-n? nekem nem:(
volt a boltban banános is.....
lehet h elállítottál vmi a blogot feedjében. alaphelyzetben megjelenik az új poszt a gasztro-n, csak kell hozzá jó pár perc, de ha ott írsz az új blogok topikba, akkor sztem megmondják h pontosan mit kell mire át/visszaállítani
köszi, csakmert semmit sem állítottam át:)
Megjegyzés küldése