2010. január 12., kedd

Kreatív Blogger díj

DeeDeetől és Mandytől kaptam a felkérést, hogy áruljak el 7 dolgot magamról. Hmm lássuk csak a “mocskos kis titkokat”:

  1. Nem vagyok igazán édesszájú, csokifüggő sem voltam soha, szívesebben eszem pl. lasagnet mint egy tábla csokit.
  2. Mérhetetlenül bosszant az ostobaság és  természettudományos tudatlanság. Ezért vigyáznom kell(ene) a számra, mert folyton folyvást dől az emberekből a sok sületlenség.
  3. Gyakorlatilag soha nem iszom alkoholt. Nem is kívánom, rossz szokásnak is tartom (milyen büdös utána az ember, fujjfujj), és nem is ihatok. És még drága is :-) Ha mégis évente 1-2x megkívánom (akkor is csak egy koktélt vagy egy kis sört), az szervezést és tervezést igényel.
  4. Nagyon gyorsan és nagyon sokat olvasok, sajnos elég nehéz polccal és könyvvel “finanszírozni” a dolgot, de szerencsére vannak kedvencek, amiket századjára is élvezek.
  5. Az átlagosnál jobb a szaglásom, ami néha (buszon) rossz, néha (konyhában) meg jó… Általában nem kóstolom meg az ételeket, illatra fűszerezek.
  6. Szeretek számítógépes- és társasjátékokat játszani. Ölős-lövős-vezetőst nem, de a stratégiait meg nyomozóst bármikor, társasjátékban pedig a Carcassone-Catan-Agricola vonal megy nálunk.
  7. Maximalista és lusta vagyok. Rémes kombináció, sok szenvedéssel jár.

Annyit csalok, hogy nem küldöm tovább, mert szerintem már mindenkinél volt, vagy éppen a gondolatait szedi össze, hogy megírja a maga kis hetes posztját.

3 megjegyzés:

szepyke írta...

Az én szaglásom is jobb az átlagnál. Az "emberszagot" nagyon nem bírom, de még mondhatok egy párat, amitől szó szerint felfordul a gyomrom...

szepyke írta...

Jah, és majdnem elfeljetettem... Iszonyatosan egyformáknak látszunk, sok pontot, mintha én írtam volna...

Lilla írta...

:-)))
az emberszag és nyáron a gombás lábkörmök.... brrrfujjgrrrrr