2010. szeptember 7., kedd

Sonkás-sajtos szendvics

Nem biztos, hogy ez tekinthető receptnek, de az “eredetijét” martha stewartnál láttam, szóval más is “kinevezte” már annak. Nem szoktunk szendvicset enni, kenyeret szinte soha, maximum a sparból kiflit, azt is padlizsánkrémmel és társaival (tehát ez roppant egyedi és különleges, azaz a blogon a helye). Most viszont megkívántam, egy “igazi”-t, meg meccs is volt (de minek, tök nyomik), rágcsálnivaló helyett ezt ettük mellé. Nassolnivaló és vacsora egyben.
Hozzávalók:
  • nagy egyenes kifli (nálunk a sparos sajtos a favorit)
  • mustár (nekem vaj)
  • sonka (nem gépsonka hanem valami igazi)
  • camembert/brie
A kiflit kettévágom, mindkét felét megkenem mustárral. Az alsó oldalára fektetem a sonkát, megpakolom sajtszeletekkel, befedem a tetejével. És elmajszolom.

0 megjegyzés: