2011. április 6., szerda

(at least)-5-a-day: 37. nap

Tömeg: 64,9 kg.

Reggeli: 2 szelet ropogós rozsos kenyér, avokádókrém, narancslé (2 egység)

Ebéd: zöldséges-paradicsomos gnocchi (2 egység)

Vacsora: ananászos-sonkás melegszendvics (1 egység)

Desszert: joghurt, meggy, karamell, keksz (1 egység)

Összesen 6 egység. Túl sok édességet eszem mostanában, ez a karamell-dolog sem segít, és az sem, hogy Levi étvágya a szokásosnak kb. 2/3-ada. Így nem eszi meg szempillantás alatt a tepsi sütemény felét. És mivel csak ketten vagyunk, ha ő kevesebbet eszik, abból egyenesen következik, hogy én meg többet. És ez nagyon nem jó. Nyilván az sem jó, hogy fáj a hasa, de az sem jó, hogy ettől én meg visszahízok mindent, amitől meg nekem lesz még több egészségügyi nyavalyám (a konstans önutálat mellett, hogy milyen kis husika vagyok). Grrrrrrrrrrr. És még simán lehet, hogy 2 hetet kell várni a vérvétel eredményére. A türelem nem tartozik az erényeim közé…

2 megjegyzés:

Julia Wittner írta...

Ha tokeletesen egeszseges akarsz lenni es meg mellette tokelesen vekony is, nezz bele a "raw food diet"-be, ami nem dieta, legalabbis magyar ertelemben, hanem eletstilus. Nagyon allat. Es hihetetlen kajakat lehet csinalni, raadasul ez aztan igazi kihivas kajakeszitesben, szerintem.

Lilla írta...

hát a nyersevés nálam már az a kategória, amit csak nagyon-nagyon erősen orvosilag indokolt esetben vagyok hajlandó/képes követni. akkor már tényleg inkább a bébiháj.
meg az összes ilyen extrém módszerrel az a bajom, hogy marhára nem jó mindenkinek. én pl nem fogok liszt helyett mandulalisztet meg ilyeneket használni, mivel olyannal élek együtt, aki ezekre mind allergiás (még a mákra is!).