2014. január 6., hétfő

“365 nap vackok nélkül” – 1. hét

1_het

Az első – rövid – hét már el is telt. Eddig megy minden, mint a karikacsapás.
Az már kiderült, hogy nem fogok egy évig hotdog nélkül maradni: találtam vállalható összetételű elősütött bagettet, és a DM-ben kapható bio virsli is jó (legnagyobb döbbenetemre még ízlik is, mert zömmel sertéshúsból készül, én pedig alapvetően nem eszem sertést, mert nem tetszik az íze).
A babapiskóta is maradhat mint alapanyag, csak végig kell bogarászni a csomagolást, mert van ami a “szükséges” dolgokból áll, és van amiben van egy csomó adalék is.
A tortillalap necces lesz.
És kapszulás innivaló nélkül sem maradok mert a Dolce Gusto forró csokija is átment a szűrőmön.
A lelkesedés még mindig megvan, a tömegem stagnál - mondjuk 5 napig zabáltam, nagyrészt sajtot és csokoládét, úgyhogy nem vagyok meglepve.

2 megjegyzés:

Anazar írta...

A virsli erosen feldolgozott elelmiszer (bar ki tudja, meg erdemli-e ezt a kategoriat), akar bio, akar nem. Evente egyszer nem hal bele az ember, de tobbszor kifejezetten artalmas. Tele van transzsirokkal meg egy csomo moslekkal, amit egyebkent nem tudnak ertekesiteni. Ha a fogyas a nagy cel, a tejtermekek is vackoknak minosulnek, kulonosen a sajt, vaj, tejfol, tejszin, zsiros tej. Ezeket elhagyod es szinte lehullanak a kilok. Sok sikert a 365 nap vackok nelkul projecthez!

Lilla írta...

nem érdekel a fogyás azon a szinten, hogy azért ne egyek sajtot vagy vajat.
ha ettől a minimális önmérséklettől és a sporttól fogyok, az király, ha nem, hát nem.