Első találkozásom a medvehagymával. Azon kívül, hogy fokhagymára emlékeztet, olyan “zöld-ízű”. Ami nem baj, sőt. Mindenesetre nem hiszem, hogy túl gyakori vendég lesz a konyhámban a medvehagyma, mert kinek ettől kinek attól a medvehagymás fogástól fájt a hasa… Puhány vagyok na, nekem az élesztő és a medvehagyma (pogácsa volt) gyilkos kombó. Nem tudom, hogy számított-e, hogy kivételesen porélesztőt használtam. Mert a recept amúgy az általam tolerálható élesztőmennyiséggel dolgozott. Azt hiszem nekem marad a spárga. Annak vállalhatóbb mellékhatása van.
Hozzávalók:
- vaj
- medvehagyma
- kevés citromlé
Mindent beraktam az aprítóba. Kevertem, amíg tartott a türelmem (nem sokáig). Rákentem a kiflire, és megettem.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése