Maradék-hasznosító ebéd: levesből egy kis főtt csirkehús, bontott olajbogyó és aszalt paradicsom, egy kis pestoval megkoronázva. Egyszerű...
Adatvédelem
Receptjeim, fotóim, és egyéb írásaimkizárólag az írásos beleegyezésem után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, folytatásért pedig a blogomra kattint az olvasó.
7 megjegyzés:
Jaj de szép lett!!!
Recept? Sütőben, vagy parázson készült??
recept is jön majd, csak még meg kell szerezzem anyéméktól, én nem tudom fejből.
parázs. mindig parázs :-)
Aha, attól lett ilyen szép fényes. És porcukor van rajta? Ezek szerint az könnyebben olvad,mint a kristálycukor, az enyémen.
porcukor amit sütés közben folyamatosan szórok rá, két emberes feladat, egg forgat, egy cukroz...
Gyönyörűséges!
köszönöm :-)
Megjegyzés küldése