2009. július 13., hétfő

Kürtőskalács

Egyelőre szöveg nélkül, csak a képek:

06_14 051

06_14 059

06_14 055

Kapcsolódó bejegyzések

  • Tipp: hagyma salátáhozEddig mindig kihagytam a nyers hagymát a salátákból, mert csíp, nem bírja a gyomrom meg büdös leszek tőle… Egy weblapon láttam egy tuti tippet (kipróbáltam, működik): a megpucolt, vékonyan felszeletelt hagymát 10-15 percre je… Tovább
  • Nyírfacukor–szuper lehetőség és az eddigi tapasztalataimKaptam kipróbálásra egy adag Xukort (nyírfacukor, xilit, egy fajta cukoralkohol) és egy adag Xukor Zero-t (ez eritrit, egy másik cukoralkohol) valamint egy-egy csomag tökmag- és gesztenyelisztet. Még csak a Xukort próbáltam k… Tovább
  • Karácsonyi menü – a befutóA végeredmény, ami mindenkinek megfelelt: almás zellerkrémleves zellerchips-szel, majd megszerzem a  receptet és reprodukálom, mert nagyon jó volt sült kacsa (semmi extra), gránátalmás lilakáposzta, és sütőben sült&nb… Tovább
  • Click! Brrrr! Hssss! Hétvégén konyhát szereltünk – illetve leginkább kuktáskodtunk a konyhaszerelésnél – és ez volt a hűtőszekrény használati utasításának utolsó oldala. Kattintásra nagyobb lesz! … Tovább
  • Hot dog & ez meg az Általában nem jellemző rám a belföldi nyaralás, de idén volt szerencsém a Balatonhoz és a Tiszához is. Megjegyzem e kettővel semmi baj nincs. Sőt. Amivel bajom van, hogy elhagyom a fővárost és hízom két kilót és rossz élmén… Tovább

7 megjegyzés:

szepyke írta...

Jaj de szép lett!!!
Recept? Sütőben, vagy parázson készült??

Lilla írta...

recept is jön majd, csak még meg kell szerezzem anyéméktól, én nem tudom fejből.

parázs. mindig parázs :-)

szepyke írta...

Aha, attól lett ilyen szép fényes. És porcukor van rajta? Ezek szerint az könnyebben olvad,mint a kristálycukor, az enyémen.

Lilla írta...

porcukor amit sütés közben folyamatosan szórok rá, két emberes feladat, egg forgat, egy cukroz...

Wise Lady írta...

Gyönyörűséges!

Lilla írta...

köszönöm :-)

zsuzsi1983 írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.