2009. december 4., péntek

Karácsonyi készülődés, önajándékozás…

IMG_3899

Nem állok/állunk jól. A nemtudommilyensok ajándékból van eddig kettőnk, és ha szakállas segítőm – aki nem a Mikulás :-), nem ősz a szakálla – ma sikerrel járt, akkor már három van. Pedig sütnöm kellene, és kopogtató koszorút csinálni (ez is felerészben sütés lesz :-)), meg ezer mással foglalkozni, de nem megy ennyi dolog. mindenesetre megleptem magam ezzel a gyerekjáték-készlettel (ikea, mi más lenne…), így már tudok sütni olyan mézeskalácsembert, aminek van feje, és mindkét karja ill. lába ép (ami nem hátrány ha egyesek a munkatársaiknak akarnak mézest vinni). A mini kuglóf formában pedig valami mazsolás-aszalt gyümölcsös püspökkenyér féle dolgot fogok csinálni Levinek, én nem szeretem ezeket a dolgokat, és őzgerincformám úgysincs (és nem is akarom hogy olyan pocakja legyen, mint nekem). A tepsi pedig tálca lesz :-).

Össze kell kapnom magam, mert nagyon fogy a csoki az adventi naptárból. Műhót kell fújkálni, bonbont gyártani…. és elmenni a bőrgyógyászatra és elveszteni a szike-és-varrás-szűzségemet. Én egy igazi beszari fakír vagyok.

2 megjegyzés:

szepyke írta...

Midet kell megvarrni?:)))

Szerintem most tűzd ki azt, hogy ameddig nem kapod meg a vaníliát, addig nem csinálsz semmit... Ez akár szerdáig le is zárulhat, úgyhogy, ez nem olyan messzi határidő!:)))

Lilla írta...

le akarok szedetni egy anyajegyet a hátamról. :-(