2009. december 20., vasárnap

Habcsók kávékrémmel

kaveshabcsok1

Magában nem igazán szeretem a habcsókot, de összetörve és némi tejszínhabbal megpakolva, isteni. Mind az ’eton mess’, mind ez a kávés változat. Grillázst az tegyen a tetejére, aki nagyon szereti az édes ízt, a többieknek a reszelt étcsokoládét vagy egy kis őrölt kávét tudok ajánlani.

Hozzávalók:

  • 4 habcsók
  • 2 dl tejszín
  • 3-4 evőkanál erős feketekávé
  • grillázs/reszelt étcsokoládé/őrölt kávé

A habcsókot összetöröm, és elosztom négy pohár aljára. A tejszínt elég keményre felverem, majd óvatosan belekeverem a hideg kávét. A kávés tejszínhabot a habcsók tetejére kanalazom, és megszórom grillázzsal/étcsokoládéval/őrölt kávéval. Azonnal tálalom.

4 fős adag. Eredetileg a női lapozón.

2 megjegyzés:

Puszedli írta...

De jó ötlet! :)

szepyke írta...

Hu, de még milyen jó!