Ez kicsit heuréka volt nekem a héten, hogy nagyon jó kis sajtos melegszendvicset lehet csinálni az elősütött bagettből a különböző zöldség-levesek mellé. Még mindig nagy kedvencem a paradicsomleves + sajtos melegszendvics, vagy az almás zellerleves + mozzarellás-sonkás melegszendvics. És ha már unom a szendvics-kenyérből készült verziót, akkor jön a képbe ez.
A bagettet kb. fele annyi ideig sütöm, mint a zacskón megadott, majd félreteszem hűlni, kettévágom, megvajazom, telepakolom mindenfélével, és pár perc alatt készre sütöm a csíkos betéttel a gofrisütőben. Azért jó nem készre sütni, mert így nem olyan kemény még a héja, és könnyebben-szebben összenyomható.
( a képen láthatóban sonka, füstölt mozzarella és paradicsom-darabok vannak)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése