2012. március 19., hétfő

Túró-bonbon

IMG_8031

Avagy házi túró rudi. Amennyiben a túró ruditól annyit várunk el, hogy belül túró, kívül meg csokoládé. Ebben mondjuk kicsit “tisztább” a túró és “csokoládébb” a bevonat. Egy kicsit túlzásnak érzem ezt receptnek hívni, de hátha a homlokára csap valaki, hogy jéééj, és csinál egy adagot…

Hozzávalók:

  • étcsokoládé (aki édesszájú, használjon tejcsokoládét, vagy a kettő 1:1 arányú keverékét)
  • túró (sovány krémesebb fajtát szoktam venni)
  • cukor
  • pár csepp citromlé

Olvasztott csokoládéval két rétegben kikenem a bonbonformát. Keverek pár kanálnyi tölteléket: túró, kevés cukor, pár csepp citromlé. Beletöltöm, majd lezárom csokoládéval.

3 megjegyzés:

Zsu írta...

Csodaszép, mint mindig :)
Nézz be hozzám, egy díjj vár Rád :)

Gabriella írta...

Ez nagyon tetszik és teljesen egyszerű. Szuper, el is loptam. :)

Felhőlány írta...

Jéjj! Csinálok egy adagot a jövő héten!!! :)