2014. április 28., hétfő

BBQ csirkés taco

Az egyik aktuális kedvencem a blogról a BBQ csirkés szendvics, most egy kicsit más formában, taco-ként készítettem el. Lehet, hogy így még jobban tetszik. Nehéz eldönteni.

Ami a tacoba került:

  • puha taco-hoz való búzatortilla (átmelegítettem a csomagolás szerint)
  • bbq csirke (nagyon jól fagyasztható), kicsit megmelegítve
  • káposztás-répás konyhakész salátakeverék (úgy “szárazon”, ahogy a zacskóból kikerül)
  • tejföl
  • újhagyma
  • koriander

Ennyi. “Creamed corn”-t azaz krémes kukoricát csináltam mellé.
Ha a hús már készen van, nagyon gyorsan elkészül.

Kapcsolódó bejegyzések

  • Szendvics csirkefalatkákkal Mandy recept-rajzolós játékot hirdetett, ezt a rettentő bonyolult és eredeti szendvicset pedig nem fényképeztem le, mert nem akartam nekiállni a munkahelyi ebédlőben Levi telefonjával a procedúrának. Inkább lerajzoltam. És a… Tovább
  • Almás-camembert-es szendvics A szendvics-sorozat legújabb tagja, gyakorlatilag egy sajt-tál szendvicsbe pakolva – camembert, mazsola, alma, dió. Illetve nekem dió, Levinek mazsola, mivel én nem szeretem az egyiket, ő pedig allergiás a másikra. Ezen a s… Tovább
  • Mézes-mustáros csirkesaláta Folytatva a múltkor megkezdett szendvics-sorozatot: mézes-mustáros (kesudiós) csirkesaláta. Pontos mennyiségeim nincsenek, nagyrészt inkább ötletadó (és nem igazán fontosak a pontos mennyiségek, flexibilis a recept, ez nem … Tovább
  • Nektarinos-sonkás szendvics Pofátlanul egyszerű, és akkora ‘úá’, hogy hajjajj… És sajnos nem enyém az érdem, hogy eszembe jutott ez a párosítás, itt láttam.Pirított ciabattával lenne az igazi, nekem azonban csak félkész bagett volt itthon, amit a múltk… Tovább
  • Avokádós-sonkás szendvics (ABLT) De mi az az ABLT? Hát a BLT meg egy A. A BLT pedig a nagy klasszikus: bacon-lettuce-tomato, szalonna-saláta-paradicsom. Az A pedig az avokádó. Kissé beszippantott az iskola (nappalis főiskola – és bejárok!), a munka és a gyó… Tovább

0 megjegyzés: