Megint GoodFood :-), mostanában vagy az újságokból főzök, vagy “klasszikusokat” csinálok meg újra, vagy csak összedobok egy salátát. Most majd emellé fel fog szerintem zárkózni a legújabb szakácskönyvem, Martha Stewart American Food-ja – eddig egy rebarbarás pitét sütöttem belőle, nagyon jó lett, és már megcetliztem jó pár további receptet.
Gyors babsaláta, nagyon jól megy grillezett húsok, sült kolbász mellé.
Hozzávalók:
- 2 doboz fehérbab-konzerv (2x40 dkg)
- 20-25 dkg koktélparadicsom
- bazsalikom
- 1 lilahagyma
- 1 evőkanál ecet
- só, bors
A lilahagymát nagyon vékonyan felszeletelem és összekeverem az ecettel. A babot leszűröm, átmosom és megszárítom. A hagymához keverem, félbevágom a paradicsomot, hozzáadom azt is, kicsit sózom, borsozom, és tálalás előtt még megszórom bazsalikommal.
3 adag lesz belőle.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése