Kivételesen kép nélkül, mert fáradt voltam a fényképezéshez. A hagyományos, darált hússal-rizzsel töltött, szósszal leöntött változatnál nagyságrendekkel gyorsabb.
Hozzávalók:
- 1 közepes cukkini
- 1 tonhalkonzerv
- pár kanál krémsajt
- só, bors
- citromlé
- kevés reszelt sajt
A cukkinit hosszában kettévágom, és kivájom a belsejét. A kivájt darabokat kicsit összevágom, összekeverem a lecsöpögtetett, darabokra szedett tonhallal és pár kanál krémsajttal. Sóval, borssal, citromlével ízesítem, és belekanalazom a fél-cukkinikba. Megszórom egy kis reszelt sajttal, és 180-200 fokon addig sütöm, amíg a sajt megolvad és kicsit megpirul a tetején.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése