2012. június 27., szerda

Tonhallal töltött cukkini

Kivételesen kép nélkül, mert fáradt voltam a fényképezéshez. A hagyományos, darált hússal-rizzsel töltött, szósszal leöntött változatnál nagyságrendekkel gyorsabb.
Hozzávalók:
  • 1 közepes cukkini
  • 1 tonhalkonzerv
  • pár kanál krémsajt
  • só, bors
  • citromlé
  • kevés reszelt sajt
A cukkinit hosszában kettévágom, és kivájom a belsejét. A kivájt darabokat kicsit összevágom, összekeverem a lecsöpögtetett, darabokra szedett tonhallal és pár kanál krémsajttal. Sóval, borssal, citromlével ízesítem, és belekanalazom a fél-cukkinikba. Megszórom egy kis reszelt sajttal, és 180-200 fokon addig sütöm, amíg a sajt megolvad és kicsit megpirul a tetején.

0 megjegyzés: