2013. július 27., szombat

Kecskesajtos-csirkés szendvics

Kánikula van, úgyhogy nálunk most saláták, hideg levesek és ehhez hasonló könnyű villám-fogások mennek. Egy grillserpenyő és pár perc kell csak hozzá.

Hozzávalók:

  • 2 ciabatta
  • 2 nektarin
  • 2 szelet csirkemellfilé
  • kevés lágy kecskesajt
  • méz
  • só, bors
  • olívaolaj

A grillserpenyőt jó melegre felhevítem, és megkenem egy kevés olívaolajjal. Kettévágom a ciabattákat, és a vágott oldalukat kicsit megpirítom. Közben felszeletelem a nektarint, és oldalanként pár perc alatt “csíkosra” grillezem. A hússzeleteket sózom, borsozom, és a nektarin után megsütöm. Közben a ciabatták mindkét felét megkenem kecskesajttal. Az alsó felére rárakom a húst, rápakolom a nektarint, kevés mézet csurgatok rá, és ráteszem a zsemle tetejét.

némi uborkasalátával ez egy 2 fős ebéd volt.

0 megjegyzés: