2014. május 10., szombat

Spárga-répa saláta – “Végigfőzni a Meatless-t”

Némi citromos öntet, nyers sárgarépa és zöld spárga. Tiszta tavasz. :-)

Hozzávalók:

  • 2-3 sárgarépa
  • 1 csomag (500 g) zöld spárga
  • 1 lilahagyma
  • menta (vagy petrezselyem)
  • só, bora
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál citromlé

Az olajat és a citromlevet összekeverem egy tálban, majd hozzáadom a vékonyan felszeletelt hagymát. A spárgát és a sárgarépát megtisztítom, és lereszelem a nagylyukú reszelőn. Az öntethez adom, sózom, borsozom, hozzáadom az összevágott zöldfűszert.

4-6 adag lesz belőle

2 megjegyzés:

Felhőlány írta...

Zseniális! :) Imádom ezt a kombinációt!

Lilla írta...

:-)