Hozzávalók:
- 50 dkg gnocchi
- 50 dkg gomba
- 2 dl 10%os főzőtejszín
- 1 kis hagyma
- fél pohár fehérbor
- 1 teáskanál olaj
- kb. 8 dkg sovány reszelt sajt
A gombát felszeletelem és a hagymát apróra vágom, egy serpenyőben felhevítem az olajat, és pár percig párolom benne a hagymát. Hozzáadom a gombát, átforgatom, aláöntöm a bort, kicsit megsózom, majd felöntöm a tejszínnel, és kb. 5 percig főzöm. Belekeverem a gnocchit, tepsibe teszem, megszórom a tetjét a sajttal, és előmelegített sütőben, 200 fokon kb. 15 percig sütöm (addig, hogy a sajt elkezdjen megpirulni a tetején).
4 fős adag. Adagonként kb. 360 kcal kcal és 51 g szénhidrát.
6 megjegyzés:
Húúú...nagyon klasszul néz ki! Kipróbálom! :)
Hmmm... de nagyon jól néz ki!
Én holnapra tervezek gnocci-t, bár spenótos variációban. Ráuntam a mai főzelékre... :)
Jut eszembe, mikor lehet gratulálni? ;o) - már ha publikus...
már nemtudom mióta akarok esküvő-előkészületes posztot írni... ideje lenne. még majdnem 1 hónap. szept 18.
Gondolom lenne mit írni!
Egyik estére tervezz gyors szendvicset vacsorára, a főzés helyett pedig írd meg azt az elmaradt posztot és fogd rám, hogy erőszakoskodtam... :)))
ááááá.... kinyúltam. egész este babaágyat raktunk össze a sógoréknak.
majd holnap megírom. vagy sírva, mert az új fodrász elcseszte a hajamat vagy roppant elégedetten hogy végre talűltam átmeneti pótlékot az eddigi helyett.
Akkor legyen inkább egy pre-poszt bejegyzés majd az esküvői beszámoló elején! Csak vidáman és jókedvűen! Mindig, mindenből ki lehet hozni a legjobbat! :)))
Már egy másik kommentnél is olvastam a babaágyat, azt hittem, hogy... ;o)
Megjegyzés küldése