2013. március 3., vasárnap

Eper-kecskesajt-balzsamecet

Rozsos buci, kecskesajt, eper és harmadára beforralt balzsamecet. Ennyi.

Kapcsolódó bejegyzések

  • Spenótos pite …illetve ha hű akarok maradni az ihletadóhoz, akkor halálpite. Bár ebbe nem kevert senki gyilkos csomorikát. Nálunk a polcon néhány témára korlátozódnak a könyvek: szakácskönyvek (naná!), sci-fik, a klasszikus fajtákból, í… Tovább
  • Kecskesajtos-szárított gombás keksz Már megint Martha Stewart. Van egy roppant vaskos, és képekkel gyengén ellátott könyve, a “The Martha Stewart Living Cookbook: The New Classics”. Több mint 1200 recept van benne. Az nyilvánvaló, hogy nem fogom végigfőzni. Ha… Tovább
  • Eper-kecskesajt-balzsamecet Rozsos buci, kecskesajt, eper és harmadára beforralt balzsamecet. Ennyi. … Tovább
  • Gombás frittata Új szakácskönyvek, új főzős újság, és most időm is van végre egy kicsi, úgyhogy visszatértem a konyhába! :-)Az egyik szerzeményem Martha Stewart “birodalmából” származik: “Power Foods: 150 Delicious Recipes with the 38 Healt… Tovább
  • Tönkölylisztes-kókuszos amerikai palacsinta A – jó ideje – szokásos recepten változtattam egy kicsit.Jó ideje teljes kiőrlésű tönkölylisztből csináljuk, most pedig a liszt harmadát kókuszreszelékre cseréltem. Hozzávalók 4 dkg kókuszreszelék 8 dkg teljeskiőrlésű tönkö… Tovább

0 megjegyzés: