2009. január 7., szerda

Mongozo - So fa(i)r so good

Ezt a posztot Dorkának ajánlom, akivel eme remek nedűt volt szerencsém megismerni. Azt hiszem az érdekes a legjobb jelző a kókuszos sörre. Tényleg kókuszos és sör is. 3,5%-os, tehát nem a Radlerrel egy kategória, ami 1,2%, ha jól tudom. Az első benyomás az volt, hogy jé, ennek kókuszszaga van. Aztán kiderült, hogy sörízű némi kókusz aromával. Az illata jobb volt, mint az íze. Egyébként, egy Fair Trade shopban akadtunk rá Haarlemben. Legalább nem zsákmányolnak ki senkit sem ezért. 

Kapcsolódó bejegyzések

  • Csokis-kókuszos töltött keksz Katánál találtam ezt a receptet, sokat nem is változtattam rajta, csak a tölteléket igazítottam az itthoni alapanyagokhoz (és kicsit többet csináltam belőle, mert a nála látott mennyiség nekem nem volt elég, azt hiszem én … Tovább
  • Kókuszos almatorta Egy nagyon régi rama receptfüzetből van, és ez az egyetlen almás sütemény, amit szeretek, pedig nyersen (ha fel van szépen vágva cikkekre) nincsen semmi bajom az almával, de a főtt-sült szottyadt barna puha almával ki lehe… Tovább
  • Kókuszos ricottakrém Volt egy fél doboz ricottám és némi bontott kekszem (és állandó igény van az esti desszertre), amikből a múltkori, nagyon jól sikerült kókuszos ricottatortából kiindulva összehoztam egy kis adag pohárkrémet. És igen, még m… Tovább
  • Gombás-kókusztejes csirke kölessel Szekrény- és fagyasztó ürítő étel, sok fehérjével, kölessel és nem túl sok kalóriával. :-) Hozzávalók: 20 dkg kockákra vágott csirkecomb-filé 25 dkg gomba 2 dl kókusztej 1 hagyma 1 evőkanál olaj 2 evőka… Tovább
  • Kókuszos kekszgolyó Mindenki mindig a saját receptjére esküszik, az a legjobb. Hát az a helyzet, hogy kókuszba hempergetett kekszgolyóban én vagyok a legjobb. Ez is a hozzávalókon múlik (meg a nagyszerű segéderőn, ugye hugi). A minőségen és a… Tovább

4 megjegyzés:

PetitePomPom írta...

Bátor vagy:) Hogy csinálod hogy a bejegyzésed megjelenik a gasztro.blog.hu-n? nekem nem:(

Lilla írta...

volt a boltban banános is.....

Lilla írta...

lehet h elállítottál vmi a blogot feedjében. alaphelyzetben megjelenik az új poszt a gasztro-n, csak kell hozzá jó pár perc, de ha ott írsz az új blogok topikba, akkor sztem megmondják h pontosan mit kell mire át/visszaállítani

PetitePomPom írta...

köszi, csakmert semmit sem állítottam át:)