Karácsonykor csináltam ezt az előételt – igazából mást nem is fogok megosztani az erősen minimálisra fogott főzésemből, zacskóban sült csirkecomb, kelkáposzta-gránátalma saláta, mascarponés pohárkrém volt még az asztalon, de a többiről még a telefonnal sem készítettem képet.
A főzés és az építészet találkozása, ide is kell vízszigetelő réteget beépíteni, nem csak a lapostetőbe. Hihihi :-)
A kis tésztakosárkákat az IKEÁban vettem, de a céklakrém-lazac-csíra pirítóson is megállja a helyét.
Ami a kosárkákba került
- először a nedvesség elleni szigetelés: kis darab jégsaláta (hogy ne ázzon el a kosárka és ropogós maradjon…)
- céklakrém (sült cékla, só, olívaolaj, kevés majonéz, pürésítve)
- füstölt lazac
- retekcsíra
A céklakrémet előző nap megcsináltuk, de csak fogyasztás előtt fél órával állítottuk össze az egészet.
Mivel én ebből az egészből pont a lényeget nem szeretem, villával összenyomott avokádót és koktélparadicsomot kaptam.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése