reggeli:
barnarizs, gomba, sajt (öööö izé, ez volt itthon), narancslé, tea
tízórai:
zöldfűszeres túrókrém, tortillachips
ebéd:
sült csirkecomb + vele sült zöldségek (sütőtök, hagyma, gomba)
uzsonna:
répa, narancslé
vacsora:
kukoricapalacsinta, 1 csík bio tejcsoki
Félidő. Hízás nincs, talán egy nagyon minimális fogyás az eredmény eddig. Pedig ettem/eszem süteményt is. Persze mindenért “meg kell dolgozni”, nem annyi az egész, hogy “ciccentek” egy zacskót/dobozt.
Az esti forró csoki hiányzik (na addig még nem jutottam el, hogy magamnak állítsam elő tejből és csokoládéból, itt van a szekrényben a sok kapszula…), meg a hotdog és a hamburger. És mindig mindenki a húskészítményeket ekézi, de biovirsli van a DM-ben, és relatíve korrekt virslit amúgy is lehet venni. A hamburgerhúst nyilván és formázom a kis kezemmel darált marhahúsból. Az egész ügylet gázos része a kenyérféle, a hotdogkifli és a hamburgerzsemle. És mint pár napja kiderült a búzatortilla se kispályás. Igazából ezekre kellene megoldást találni (nem, nem akarok 2 hamburgerzsemléért dagasztani, formázni, sütni. Nem érdekelnek ezek a pék-dolgok, különösen nem ebben a mennyiségben), és akkor ez a szép elhatározás, hogy nem eszem mocskot kb. bármeddig tartható lenne. És ideges leszek, amikor egy buciért/kenyérért fél Budapesten át kell vergődnöm, de jelenleg nem látok más esélyt.
2 megjegyzés:
van pici hamburger zsemle is - arányosan felezni, és felezni kell az adagot :)
http://beastie-bistro.blogspot.de/2012/01/mini-hamburgerek-kaposzta-salataval.html
hát izé. nem érzem magamban a kedvet hogy 2 db hamburgerzsömléért dagasszak meg süssek...
a kenyér a pék dolga. tessék tisztességesre csinálni...
Megjegyzés küldése