Egyelőre szöveg nélkül, csak a képek:
Kürtőskalács
Kapcsolódó bejegyzések
Díjat kaptam II.Gizitől kaptam ezt a díjat, amit nagyon-nagyon szépen köszönök. Igazán megtisztelő, hogy gondolt rám, és hogy a kedvencei között vagyok. És akkor jöjjenek az én díjazottjaim: Wise Lady Szepyke Gasztrogyerek Chef V… Tovább
Taco, melegfelvonulás…grrr… Mai túra nagyobb térképen való megjelenítése Nyugis kis szombat délutánt terveztünk, elmegyünk az Oktogonhoz, kipróbáljuk az Arribát, megnézzük van-e megfelelő gofrisütő a Westnedben, hazajövünk, és programozunk ki… Tovább
Csak könnyedén…Azt hiszem a futár nálam kezdhette a mai napját, mert 9:02-kor csöngetett, hogy meghozta az új könyvemet. Az új Gordon Ramsay könyvemet persze, mert alapjáratban nem az Alexandriától szoktam rendelni (menjenek a jó fenébe, ho… Tovább
Csiribiri fagyiskanalak Tegnap hugi iskolájához mentem – ami nem mellesleg a legviccesebb felsőoktatási intézmény evör (ELTE TÓK) – és a MOM parkon át vezetett az utam, ahol konstatáltam, hogy itt bizony BUTLERS nyílt… Naná, hogy be kellett menne… Tovább
KonzervnyitóElég hihetetlen, de nem tudunk venni egy normális konzervnyitót. És itt nem arról van szó, hogy nem bírják a hatalmas igénybevételt, ami a konyhában zajlik… Kettőt vettünk eddig, a kettővel együtt nem tudtunk 5 konzervet kiny… Tovább
7 megjegyzés:
Jaj de szép lett!!!
Recept? Sütőben, vagy parázson készült??
recept is jön majd, csak még meg kell szerezzem anyéméktól, én nem tudom fejből.
parázs. mindig parázs :-)
Aha, attól lett ilyen szép fényes. És porcukor van rajta? Ezek szerint az könnyebben olvad,mint a kristálycukor, az enyémen.
porcukor amit sütés közben folyamatosan szórok rá, két emberes feladat, egg forgat, egy cukroz...
Gyönyörűséges!
köszönöm :-)
Megjegyzés küldése