2011. április 25., hétfő

(at least)-5-a-day: 56. nap

Tömeg: 64,9 kg.

Reggeli: bundás kenyér – 2 szelet toast kenyér, 1 tojás, tej, narancslé, paradicsom (2 egység)

Ebéd: karalábéleves, grillezett csirkecomb, saláta, krumpli, kókuszos-meggyes creme brulée meggyel* (3 egység)

Uzsonna: lúdláb torta

Vacsora: 3 szelet pirítós, padlizsánkrém, csokitojás (1 egység mondjuk, de lehet hogy 2, nem tudom mennyi padlizsán kell egy akkora adaghoz, amit kaptunk)

* maga az elgondolás, a részben kókusztejjel készült és kókuszreszelékkel gazdagított creme brulée karamellizált meggyel marha jó ötlet, csak kicsit elcseszett volt a recept, mert a krém inkább sodó maradt. Íz királyság, állag egyes alá. Pontosítani kell a receptúrát.

Összesen 6 egység. ezzel kész a húsvétig tartó 5-a-day. Minimálisat kellett változtatnom az étkezésemben, 56 nap alatt egyszer volt csak, hogy nem értem el az 5 egységet. Fogytam 2-2,5 kilót (január óta összesen 4-et). Szerintem centiben kicsit látványosabb, mert az övemre új lyukat kéne ütni, és van olyan nadrágom, ami kezd leesni. Holnaptól napi minimum 6 a cél, mondjuk június 1ig, az kicsit több, mint 1 hónap. Ideális esetben addig lemegy még 2,5-3 kiló, utána pedig napi 7-re akarom felvinni az adagot. Ott már meg kéne állni, és bevezetni örökre. Végső cél az 55 kiló, az még majdnem 10-re van. Meg persze megmaradni az egészségesebb táplálkozásnál. Hátráltató tényező a saját lustaságom, és a sütifüggő férjem, aki most ráadásul májkrém-rántotta-bundáskenyér diétán van**. Meg az én hasábburgonya-mániám sem segít túl sokat :-)

**ha tényleg az a baja, amire a doki tippel, és ha tényleg ez a diéta a megoldás, akkor majd beszámolok róla később. Most még kísérleti fázisban vagyunk.

0 megjegyzés: