2014. február 3., hétfő

Kapros avokádó leves – “Végigfőzni a Meatless-t”

Újabb hideg, öt perces avokádóleves, az eddigi verzió “avokádóízűbb”, ez fűszeresebb a kaportól és a diótól. Nem tudok dönteni, hogy melyiket szeretem jobban.
Ha még nem mondtam volna, király könyv ez a Meatless.

Hozzávalók:

a leveshez:

  • 2 avokádó
  • 2 csésze író vagy kefir
  • 1 csésze víz
  • 1/3 csésze dió
  • 1/3 csésze kapor
  • 1/3 csésze apróra vágott lilahagyma
  • 1 evőkanál borecet

a tálaláshoz:

  • 1 avokádó
  • kapor

A leves hozzávalóit aprítóval vagy turmixgéppel simára keverem, majd lefedve 1-12 órára hűtőbe teszem.
Hidegen, avokádókockákkal és kaporral megszórva tálalom.

4 adag lesz belőle.

0 megjegyzés: