2011. március 21., hétfő

(at least)-5-a-day: 21. nap

Tömeg: 64,7 kg (jelenleg ez jéhúúú, de a mai menü fényében – plusz lesz még pár hasonló – ez félő, hogy ez nem most fog állandósulni)

Reggeli: 2 ropogós rozsos kenyér, uborka, narancslé (2 egység)

Ebéd: svéd húsgolyó, 1 adag poharas cheesecake* (1 egység)

Vacsora: melegszendvics camembert-rel, olajbogyós paradicsomsaláta, 1 adag poharas cheesecake (2 egység)

Összesen 5 egység. Sikerült elfogyasztani az áfonyalekvárt, és a hűtőben tornyosuló camembert-készletet is. Az állatira bosszant, hogy most a bio szárított zöldségkeverékben sikerült állatokat találnom (grrrrrrrrrrrrrrrr). Úgyhogy az eddigi elfogyasztós-tervek mellé odacsapom még a tészta-gyűjtemény teljes megevését, és az olajos magvakét. Sajnos ez utóbbi szintén szinte 100%-ban rám vár. Jah és aszalt izémizék, ez meg Levire. Ha már itt tartunk, valószínűleg a teákat és a csokoládékat is mind le kéne nullázni, meg úgy általában mindent a kamraszekrényben és roppant alapos takarítást végezni. “Hmmmmm….. jó terv” (BJ ismét, ki más…)

Három hét után azt látom, hogy ezzel “módszerrel” van esélyem szép lassan leadni a bébihájamat (és úgy is maradni), és a napi 5 egység simán megvan, de még mindig dolgozni kell azon, hogy ez feljebb menjen.

*a poharas cheesecake-en annyit változtattam, hogy nem zabfalatok, hanem kakaós győri édes keksz került alulra, eper helyett pedig meggybefőttet használtam, mert az eper még túl zöld.

0 megjegyzés: