De jó, nem vagyok egyedül... :) Mármint a sertéshús gyűlöletemmel. Nem tudom megmagyarázni, de nem szeretem a tömény sertéshús ízét... Nem ízlik. Persze száraz, csípős kolbász formájában, vagy mint a húsvéti füstölt sonka... na úgy azért lecsúcszik! :))
Maradék-hasznosító ebéd: levesből egy kis főtt csirkehús, bontott olajbogyó és aszalt paradicsom, egy kis pestoval megkoronázva. Egyszerű...
Adatvédelem
Receptjeim, fotóim, és egyéb írásaimkizárólag az írásos beleegyezésem után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, folytatásért pedig a blogomra kattint az olvasó.
1 megjegyzés:
De jó, nem vagyok egyedül... :) Mármint a sertéshús gyűlöletemmel. Nem tudom megmagyarázni, de nem szeretem a tömény sertéshús ízét... Nem ízlik. Persze száraz, csípős kolbász formájában, vagy mint a húsvéti füstölt sonka... na úgy azért lecsúcszik! :))
Megjegyzés küldése