Májkrémet sem túl bonyolult házilag készíteni, a tonhalkrém azonban magasan veri gyorsaságban és egyszerűségben. Mindössze néhány percre és egy turmixra/aprítóra van hozzá szükség. Vendégeknek, mindenféle alakúra kiszúrt kis kenyéren, vagy csak az adalékokkal teletömött felvágottak kiváltására is tökéletes.
Hozzávalók
- 20 dkg olajban eltett tonhalkonzerv
- 1 főtt tojás
- 3 evőkanálnyi vaj
- 1 púpos teáskanál mustár
- 2 evőkanál citromlé
- 1 evőkanál tejföl
2-3 fős adag. Eredetileg a női lapozón.
1 megjegyzés:
Eddig én még mindig melegszendvicsnek készítettem,hagymával esetenként tojássárgájával. Ez is nagyon finom lehet! Kipróbálom,a kánikulában nem hiányzik a sütő.
:(
Megjegyzés küldése